De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer: SNEEUWENGELEN

De nieuwe Vermeer verschijnt al in november!

29 OKTOBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
In november 2015 verschijnt de nieuwe winterthriller SNEEUWENGELEN van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. De titels die verschijnen onder het merk Suzanne Vermeer komen steevast in de bestsellerlijst en twee titels werden genomineerd voor de NS Publieksprijs. In totaal zijn er meer dan 1,6 miljoen exemplaren verkocht van alle titels.

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De Sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd.

Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Titel: Sneeuwengelen | Auteur: Suzanne Vermeer | Omvang: ca. 312 pagina's
Prijs:
€ 15,- | ɪsʙɴ: 978 94 005 0637 4 | Verschijnt: 10 november 2015
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 9,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7379 6

Citaten
"Suzanne Vermeer bezorgt je koude rillingen. " Viva
"Een ijskoude trhiller om het warm van te krijgen. " Lifestyleblog.nl over MONT BLANC
"***** IJzersterk geschreven. " Chicklit.nl over WINTERBERG
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten