David Baldacci's nieuwste gegarandeerde bestseller: DE SCHULDIGEN

In de Will Robie & Jessica Reel-serie

14 OKTOBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Van David Baldacci zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2 miljoen boeken verkocht. DE SCHULDIGEN is het vierde deel in de WILL ROBIE-serie en verschijnt op 17 november 2015.

Vlak nadat hij een klus succesvol heeft afgesloten, krijgt Will Robie te horen dat zijn vader is gearresteerd voor moord. Dan Robie is rechter in het stadje waar Will is opgegroeid. Will is van zijn vader vervreemd en moet nu terug om uit te zoeken wat er aan de hand is.

Het slachtoffer was verdachte in een zaak die rechter Robie kort daarvoor had voorgezeten. Tegen de zin van de rechter in, had de jury de man vrijgesproken uit angst voor represailles van zijn familie. Langzaam maar zeker komt Will erachter dat er in het stadje veel meer aan de hand is dan gedacht.

Niet veel later valt er een tweede slachtoffer...

Over de auteur

David Baldacci studeerde politieke wetenschappen aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde, en rechten aan de University of Virginia. Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C. In 1996 debuteerde hij met HET RECHT VAN DE MACHT en vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al sinds jaar en dag tegen analfabetisme en hiervoor ontving hij op 12 juli 2008 de The Silver Bullet Award.

Baldacci's werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Zijn debuut ABSOLUTE POWER werd in 1997 verfilmd door en met Clint Eastwood. Naast 22 thrillers en 3 romans schreef Baldacci ook enkele kinderboeken over Freddie en zijn Frietvrienden.

Titel: De schuldigen | Auteur: David Baldacci | Omvang: ca. 400 pagina's
Prijs:
€ 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0447 9 | Verschijnt: 17 november 2015
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7228 3

Citaten
"**** Wederom een adembenemend boek." Telegraaf Weekend over DE ONTSNAPPING
"***** Spannend, snel, intelligent en beladen met emoties." Hebban.nl/Crimezone over DE ONTSNAPPING
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten