BLIJF WAAR JE BENT, de nieuwe psychologische thriller van Sharon Bolton

25 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Auteur Sharon Bolton (1960) woont in Londen, waar veel van haar thrillers zich ook afspelen. Ze is winnaar van de Mary Higgins Clark Award en genomineerd voor de ITW Thriller Award, de CWA Gold Dagger en de Barry Award. Haar nieuwe psychologische thriller BLIJF WAAR JE BENT, met weer het ijzersterke personage Lacey Flint, verschijnt op 12 januari 2016.

De twaalfjarige Barney heeft dingen gezien die een kind niet zou moeten zien. Hij raakt geobsedeerd door een serie moorden in zijn buurt omdat hij, net als iedereen, weet dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan. En het slachtoffer zal opnieuw een jongen zijn, zoals hijzelf. Het lichaam zal volledig leeggebloed worden achtergelaten op een van de strandjes aan de Theems. En dit kan elk moment gebeuren. Maar er is nog iets, een geheim dat Barney liever niet had geweten, dat hij met niemand durft te delen. Want wie zou een jongen van twaalf geloven?

Naast Barney en zijn vader woont Lacey Flint, een jonge politieagente die wegens een traumatische gebeurtenis voor onbepaalde tijd thuiszit. Er is geen enkele reden voor haar om bij de gebeurtenissen betrokken te raken. Maar het blijkt onmogelijk om er buiten te blijven. Met alle gevolgen van dien…

NB. Op 1 december verschijnt de promopocket Zielsgeheim van Sharon Bolton voor slechts 4,95 euro.

Titel: Blijf waar je bent | Auteur: Sharon Bolton | Omvang: 448 pagina's
Prijs:
€ 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0514 8 | Verschijnt: 12 januari 2016
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 12,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7272 6

Citaten
"Wat heerlijk eng!" Tess Gerritsen
"Bolton is de koningin van de psychologische thriller." Huffington Post
"Bolton schrijft het zo op dat het akelig echt wordt." Publishers Weekly
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten