DE SLEUTEL HET BEGIN

Deel 1 van het langverwachte slot van de Engelsfors-trilogie

22 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Een groepje zestienjarige scholieren dat op het oog niets met elkaar gemeen heeft, ontdekt dat ze heksen zijn en bijzondere krachten hebben. Ze zijn de Uitverkorenen en binden de strijd aan met het kwaad... DE SLEUTEL HET BEGIN is het eerste deel van het daverende sluitstuk van de Zweedse bestsellertrilogie ENGELSFORS. DE SLEUTEL DE FINALE, deel 2, verschijnt in het voorjaar van 2016. De serie verschijnt in 26 landen en werd verfilmd door Benny Andersson (ABBA). Een pageturner voor tieners en jongvolwassenen, maar ook voor volwassen YA-liefhebbers is de ENGELSFORS-trilogie een aanrader!

Het is een maand na de tragedie op het Engelsfors Gymnasium. De Uitverkorenen hebben nog geen tijd gehad te herstellen als hun wereld opnieuw op zijn kop wordt gezet.
Vragen worden beantwoord, geheimen worden prijsgegeven en loyaliteiten worden getest...
De tijd dringt en uiteindelijk kunnen de Uitverkorenen slechts van één ding op aan: alles zal veranderen.

Dodelijke spanning in Engelsfors...

Auteurs:
Mats Strandberg is auteur en journalist. Hij schrijft columns voor de krant Aftonbladet en debuteerde in 2005 met de roman Jaktsäsong (Jachtseizoen). Sara B. Elfgren komt oorspronkelijk uit de filmbranche. Ze is dramaturg en blogger en heeft aan diverse grote film- en tv-producties meegewerkt.
Eerder verschenen bij A.W. Bruna De Cirkel en Vuur, de eerste twee delen van de Engelsfors-trilogie.

Titel: De sleutel Het begin | Auteur: Mats Strandberg & Sara B. Elfgren |
Omvang: ca. 432 pag. Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0148 5 |
Verschijnt: 10 november 2015
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 9,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 6745 6

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag de fotograaf vermelden: © Magnus Liam Karlsson.

Citaten
"**** Vanaf het begin rukt DE CIRKEL je mee in een stroomversnelling van elkaar opvolgende spannende gebeurtenissen." Crimezone.nl
Afbeeldingen
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten