De 9 dagen van Rabbit Hayes van Anna McPartlin

Deze roman vol liefde, humor, leven en kracht raakt je recht in het hart

01 DECEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Anna McPartlin (Dublin, 1972) verloor beide ouders op jonge leeftijd en kwam bijna zelf om bij een auto-ongeluk. Zij heeft een aantal jaar als stand-upcomidian opgetreden. Inmiddels heeft ze een succesvolle carrière als auteur opgebouwd en schrijft ze naast romans ook scenario's voor film en televisie. DE 9 DAGEN VAN RABBIT HAYES is een roman vol liefde, humor, leven en kracht en raakt je recht in het hart. In Engeland is het boek een bestseller en de rechten zijn inmiddels verkocht aan meer dan tien landen.

Hier is een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen.

Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.

Een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.

Auteur: Anna McPartlin | Titel: De negen dagen van Rabbit Hayes | Oorspronkelijke titel: The last days of Rabbit Hayes | Prijs: € 17,50 | Verschijnt: 9 februari 2016 | ISBN: 978 94 005 07. Verschijnt ook als e-book.

Citaten
"Dit is een schitterende, moedige vertelkunst. Koop een pakje (of een doos) tissues en ga er eens goed voor zitten met deze roman. " SUNDAY MIRROR
"Een verrukkelijke rit in een emotionele achtbaan. " SUNDAY INDEPENDENT
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten