ONZE EINDELOZE DAGEN van Claire Fuller

Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen...

09 DECEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
ONZE EINDELOZE DAGEN is de debuutroman van Claire Fuller. De roman werd door The Huffington Post en The Observer aangewezen als een van de beste debuten van 2015 en won in Engeland de belangrijkste debutantenprijs: The Desmond Elliott Prize. De rechten van ONZE EINDELOZE DAGEN zijn verkocht aan tien landen. De mooie, soms lyrisch geschreven roman met veel spanning laat zich lezen als een een donker sprookje. ONZE EINDELOZE DAGEN is zowel een coming of age-roman als een spannende roman, voor alle leeftijden. ONZE EINDELOZE DAGEN van Claire Fuller verschijnt op 16 februari 2016.

Dit is het verhaal van Peggy Hillcoat, in 1975 acht jaar oud. Tijdens de zomer van dat jaar gaat ze vaak kamperen met haar vader, luistert ze eindeloos naar haar favoriete plaat van The Railway Children en naar het betoverende pianospel van haar moeder.

Na een familiecrisis die Peggy pas veel later zal begrijpen, neemt haar vader James, een zogenaamde ‘survivalist’, haar mee van Londen naar een hut ergens diep in de bossen van Europa. Hij vertelt Peggy dat de wereld is vergaan. Ze zullen met zijn tweeën moeten zien te overleven. En zo bestaat haar leven ineens alleen nog uit een zelfgebouwde piano die geen geluid maakt, een bos waarin alles wat groeit gebruikt wordt om van te leven en een klein houten huisje dat Alles is.

Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen...

Claire Fuller is schrijfster van zowel romans als korte verhalen. Ze heeft gestudeerd aan de kunstacademie en begon op haar veertigste met schrijven, nadat ze jarenlang mededirecteur van een marketingbureau was geweest. Ze haalde haar master Creative and Critical Writing aan de universiteit van Winchester.

Auteur: Claire Fuller | Titel: Onze eindeloze dagen | Prijs: € 19,99 | Verschijnt: 16 februari 2016 | ISBN: 978 90 229 6056 1
Verschijnt ook als e-book

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag fotograaf Adrian Harvey vermelden.

Citaten
"Beeldschoon en bijzonder. Vanaf de eerste zin grijpt dit verhaal je bij de keel." The Sunday Times
"Een triomf… Fuller heeft een meesterlijk, spannend sprookje voor volwassenen geschreven." The Times
"Fuller beschrijft de natuur bedwelmend mooi, in al haar schoonheid en wreedheid." Independent
"Een prachtig debuut dat doet denken aan Emma Donoghues KAMER." The Guardian
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten