De actiethriller CRASH van Jack Bowman

Turbulent. Explosief. Dodelijk.

11 DECEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
De spannende en hoogst actuele actiethriller CRASH speelt zich af in de wereld van de luchtvaarttechnologie en het pokerspel. Een originele thriller met Zuid-Afrika en de VS als kleurrijk decor. Een aanrader voor de liefhebbers van David Baldacci, Tom Clancy en Andy McNab. CRASH van Jack Bowman verschijnt op 16 februari 2016.

Als op de luchthaven van Los Angeles een straalmotor van een 737 zichzelf opblaast, bevindt Tom Patrick zich op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip: aan een pokertafel in een casino in de buurt.
Hij is aan de verliezende hand, ook wat zijn werk betreft: bij het agentschap voor vervoersveiligheid hoeft hij zich niet meer te vertonen. Nu staat hij te popelen om weer aan de slag te gaan als de topluchtvaartonderzoeker die hij is.
Uitgesloten van het officiële onderzoek begint Tom toch te spitten. Als een tweede 737 neerstort, ogenschijnlijk door dezelfde oorzaak, is het duidelijk dat er weleens iets verschrikkelijk mis kan zijn met ’s werelds succesvolste passagierstoestel.
Tom zet alles op alles en gaat op jacht naar feiten. Het wordt een race tegen de klok tegen meedogenloze moordenaars, met mensen en vliegtuigen die als confetti uit de lucht lijken te vallen...

Hoog spel met een hoge inzet. Soms draait alles om bluf...

Titel: Crash | Auteur: Jack Bowman | Verschijnt: 16 februari 2016 | Prijs: € 19,99 | ISBN: 978 94 005 0405 9

Citaten
"Bowman schrijft vloeiend, met knisperende dialogen in een prettige stijl. De actiescènes grijpen je bij je nekvel en benemen je af en toe even de adem. " Crimereview
"Tom Patrick is een geweldige hoofdpersoon. Ook al staat hij meer dan zijn mannetje in zijn vak en is hij bereid bad guys in elkaar te slaan als het nodig is, toch overschrijdt hij nergens de lijn naar superheld. En het verhaal blijft daardoor des te geloofwaardiger." Sharon Bolton
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten