Het daverende sluitstuk van de Engelsfors-trilogie: De sleutel — De finale

De thrillersensatie voor jongeren

15 MAART 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Een groepje zestienjarige scholieren dat op het oog niets met elkaar gemeen heeft, ontdekt dat ze heksen zijn en bijzondere krachten hebben. Ze zijn de Uitverkorenen en binden de strijd aan met het kwaad... DE SLEUTEL — DE FINALE is het tweede deel van het daverende sluitstuk van de Zweedse bestsellertrilogie ENGELSFORS. De serie verschijnt in 26 landen en werd verfilmd door Benny Andersson (ABBA). Een pageturner voor tieners en jongvolwassenen, maar ook voor volwassen YA-liefhebbers is de ENGELSFORS-trilogie een aanrader!

Boven de cirkels zijn de tekens van de elementen in de rots gekerfd.

Vuur. Aarde. Lucht. Water. Metaal. Hout.

Vuur en Hout geven minder licht. De tekens van de elementen die zich op school al hebben geopenbaard. En daaronder verschijnen voor Anna-Karins ogen letters die woorden vormen die zij niet begrijpt.

TENEBRIS APERIAR – ik open wanneer de duisternis valt.

De apocalyps is ophanden. De zielen van de Uitverkorenen vormen de sleutels tot het openen van de poort waarmee de demonen onze wereld kunnen betreden. Wie kunnen zij nog vertrouwen?

De klok tikt. Is het einde der tijden echt nabij? Dodelijke spanning in Engelsfors...

De sleutel – De finaleis het daverende sluitstuk van de Engelsfors-trilogie, de thrillersensatie voor jongeren waarvan in Zweden meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

Mats Strandberg is auteur en journalist. Hij schrijft regelmatig columns voor de krantAftonbladet. Hij debuteerde in 2005 als auteur met de roman Jaktsäsong(Jachtseizoen). Sara B. Elfgren komt uit de filmbranche. Ze is dramaturge en heeft aan diverse grote film- en tv-producties meegewerkt.

Titel: De sleutel — De finale| Auteur: Mats Strandberg & Sara B. Elfgren | Omvang: 344 pag. | Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0667-1 | Verschijnt: 22 maart 2016 | Ook leverbaar als e-book |

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag de fotograaf vermelden: © Magnus Liam Karlsson.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten