GROTE, KLEINE LEUGENS nieuw boek van bestsellerauteur Liane Moriarty

Deze zomer verovert Liane Moriarty Nederland met haar bestseller

25 MAART 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Liane Moriarty groeide op in Sydney. In 2013 verscheen HET GEHEIM VAN MIJN MAN in de VS en stond vrijwel direct op #1 in The New York Times-bestsellerlijst. Toen in 2014 GROTE KLENE LEUGENS verscheen, kwam het direct binnen op #1 in de VS – Moriarty was hiermee de eerste Australische auteur die dat ooit gelukt is.

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het allergevaarlijkst zijn...

GROTE KLEINE LEUGENS biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners.

Het boek verschijnt 31 mei 2016.

Titel: GROTE KLEINE LEUGENS | Auteur: Liane Moriarty | Omvang: 448 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0613 8 | Verschijnt: 31 mei 2016 | Ook leverbaar als e-book |

Citaten
"De ontknoping is perfect getimed en oprecht schokkend. Een gegarandeerde hit. " ENTERTAINMENT WEEKLY
"Briljant. Dit boek leg je onmogelijk naast je neer. " Sophie Hannah
"Een superieure pageturner. " MARGRIET over HET GEHEIM VAN MIJN MAN
"GROTE, KLEINE LEUGENS beklijft zelfs nog meer dan HET GEHEIM VAN MIJN MAN" THE NEW YORK TIMES
"Een verdomd goed boek. Grappig en griezelig. " Stephen King
Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten