BELGRAVIA van Julian Fellowes: een uniek uitgeefproject!

BELGRAVIA is verschenen als paperback, e-book én audioboek

01 JULI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Julian Fellowes' Belgravia, de grandioze roman van de bedenker en producer van Downton Abbey, is verschenen als paperback, e-book en ook als audioboek. In een uniek uitgeefproject verschenen losse e-book-episodes over een periode van 11 weken tot de officiële verschijningsdatum 30 juni.

Het audioboek van Belgravia is geproduceerd door Thinium en de veelzijdige acteur Sander de Heer gaf de rijke cast aan personages, onder wie een verongelijkte zoon, een adembenemend scherpe gravin, een goedhartige held en een pittige heldin, een stem.

Het Belgravia-audioboek is te koop bij diverse webshops, o.a. www.luisterrijk.nl, www.bol.com (via Luisterrijk partnershop, vanaf vandaag), www.123luisterboek.nl, www.luisterboeken.nl, www.vanstockum.nl en www.devriesboeken.nl.

Acteur Sander de Heer is dankzij zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht een veelzijdig mens. Hij acteert op televisie en in het theater, is als stemacteur te horen op diverse audioboeken, in films en commercials. Daarnaast maakt hij schilderijen en tekeningen.

'Al die tijd ondergedompeld te mogen zijn in een fictief leven dat met zo veel levensvatbaarheid door Fellowes is geschapen is een feest. Elk woord is raak en van grote klasse, en alle karakters zijn zonder uitzondering very upperclass. Ik heb de leukste baan van de wereld!' - Sander de Heer, voorlezer van het audioboek Belgravia

Belgravia is het verhaal van een geheim dat zich ontspint achter de deuren van een van de chicste wijken in Londen, wanneer in 1840 de adel zich begint in te laten met de industriële nouveaux riches. In die setting, en met een rijke cast aan personages, schetst Fellowes een kleurrijk beeld van deze periode.

Julian Fellowes is als acteur, schrijver, regisseur en producent veelvuldig onderscheiden. Met de ongekend populaire televisieserie Downton Abbey heeft Fellowes als bedenker en schrijver drie Emmy’s gewonnen. In 2002 ontving hij een Oscar voor het script van Gosford Park. Naast film- en televisiescripts schreef hij twee romans: Snobs (2005) en Past Imperfect (2008). In 2010 werd Julian Fellowes geëerd met een plaats in de House of Lords.

Via de onderstaande link kun je een fragment beluisteren.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten