10 jaar thrillers van Suzanne Vermeer

Hittegolf, de nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer

20 APRIL 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Dit jaar is het 10 jaar geleden dat ALL INCLUSIVE verscheen, de eerste zomerthriller van Suzanne Vermeer. Op 26 april verschijnt HITTEGOLF, thriller 18 in de reeks. In de loop der jaren zijn de boeken van Vermeer enorm populair geworden en er zijn inmiddels meer dan 1,7 miljoen exemplaren van verkocht.

Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn hét onderwerp van gesprek.

De mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Titel: Hittegolf | Auteur: Suzanne Vermeer | Omvang: ca. 320 pag. | Prijs: € 15,= | ɪsʙɴ: 978 94 005 0713 5 | Verschijnt: 26 april 2016 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 9,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7488 1

Afbeeldingen
Documenten
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten