Boek 6 van De Loriënkronieken: HET LOT VAN TIEN van Pittacus Lore

Hoe gaat het verder met de Garde?

04 MEI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Jarenlang hebben de leden van de Garde in het geheim gestreden tegen de Mogadoren. Maar daarin is nu verandering gekomen: de invasie is begonnen. De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing.

De invasie is begonnen. John, Nummer Vier, staat aan de frontlinie van de strijd in New York City. En net als zijn kansen lijken te keren ontwikkelt zijn vriend Sam, een mens, op onverklaarbare wijze een Erfgave – iets wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan Loriërs. En Sam is niet de enige.

Intussen zitten Zes, Marina en Adam vast in Mexico. De Mogadoren zijn massaal in de meerderheid en er is een wonder voor nodig om te ontsnappen.

De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing.

Ze pakten Nummer Een in Maleisië

Nummer Twee in Engeland

Nummer Drie in Kenia

en Nummer Acht in Florida.

Ik ben Nummer Zes, maar dat doet er niet meer toe,

want we zijn niet meer de enigen met Erfgaven.

Over Ik ben nummer vier:

'Pittacus Lore heeft met dit eerste boek een zinderende start gemaakt met een serie van boeken over de Loriën-erfenissen. Hoewel het niet een echte thriller te noemen is, houdt dit vloeiend geschreven boek je in de ban tot je het helemaal uitleest. Snelle lezers zijn hier in een dag doorheen. Langzame lezers in twee. Buitenaards goed.' – Crimezone.nl

Over De wraak van Zeven:

'Wederom een erg spannend verhaal dat je tot de laatste bladzijde in zijn greep heeft.' – Fantasywereld

Het lot van tien verschijnt 10 mei 2016.

Titel: Het lot van tien | Auteur: Pittacus Lore | Omvang: 288 pag. | Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0685-5 | Verschijnt: 10 mei 2016 | Ook leverbaar als e-book |


Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten