Het zinderende debuut van Tina Seskis: EEN STAP TE VER

Zou jij je leven de rug kunnen toekeren?

18 MEI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
In het debuut van Tina Seskis leren we Emily Coleman kennen. Op een ochtend verlaat Emily haar huis om nooit meer terug te keren. Man, gezin, alles laat ze achter. Emily doopt zichzelf Cat en vestigt zichzelf in Londen. Wat ze niet had voorzien is dat haar herinneringen haar blijven plagen, het moment nadert dat ze onder ogen moet zien wat ze heeft gedaan...

Een gelukkig huwelijk. Een gezin. Een fijn huis. Waarom loopt Emily Coleman op een ochtend zonder om te kijken weg van dit alles – om onder een andere naam helemaal opnieuw te beginnen?

Emily heet nu Cat en ze werkt in Londen bij een reclamebureau. Ze deelt een huis met een nieuwe vriendin, Angel. Cat heeft elk spoor naar haar oude leven zo goed gewist dat niemand haar weet te vinden. Maar ze kan het verleden – en haar herinneringen – niet volledig begraven. Dan komt het moment dat Cat onder ogen moet zien wat ze heeft gedaan: een schokkende onthulling die haar uiteindelijk over de rand duwt…

Over de auteur:

Tina Seskis studeerde bedrijfskunde in Bath en werkte ruim twintig jaar in diverse functies binnen de marketing- en reclamewereld. Een stap te ver is haar debuut. Ze besloot het in eigen beheer uit te geven en verkocht binnen een jaar 100.000 e-books en 10.000 hardbacks. Hierna kreeg ze een contract bij Penguin en werd haar boek wereldwijd aan 18 landen verkocht.

Quotes uit de media:

‘Een sfeervolle, scherpe thriller over de prijs van het ontsnappen. Aanrader.’ – KIRKUS REVIEWS

‘Strak geschreven en adembenemend… echt een wervelende leeservaring.’ – THE BOOKSELLER

Een stap te ver verschijnt 5 juli 2016.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten