HET MEISJE OP DE FOTO van Carina Bergfeldt, een thriller die je bij de keel grijpt!

10 JUNI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Wanneer Viktor Hyldgaard na een avond stappen niet thuiskomt, vreest zijn vrouw het ergste. Rechercheur Anna Eiler gelooft aanvankelijk niet dat er sprake is van een misdaad, totdat in een klein meertje tussen de waterlelies een lichaam met in de keel een foto van een vrouw wordt ontdekt. Auteur en journalist Carina Bergfeldt is terug met HET MEISJE OP DE FOTO, een indringende en bij vlagen sinistere psychologische thriller.

Wanneer Viktor Hyldgaard na een avond stappen in het Zweedse Skövde niet thuiskomt, vreest zijn vrouw het ergste. De jonge rechercheur Anna Eiler, die op de zaak wordt gezet, gelooft aanvankelijk niet dat er sprake is van een misdaad, totdat in een klein meertje een afschuwelijke vondst wordt gedaan. Tussen de waterlelies drijft een lichaam. In de keel van het slachtoffer is een foto van een vrouw gestoken. Het meer, dat onder de lokale bevolking bekendstaat als Valdemars graf, herbergt echter een nog veel verschrikkelijker geheim.

Over de auteur:

Carina Bergfeldt (1980) is journalist bij Aftonbladet, het grootste dagblad van Zweden. Voor haar reportage over het bloedbad op het Noorse eiland Utøya werd ze bekroond met de belangrijkste journalistieke prijs van Zweden, waarmee ze een van de jongste winnaars ooit werd. Bergfeldts thrillerdebuut De moord op mijn vader werd verkocht aan 11 landen. Ze woont en werkt in Stockholm.

Het meisje op de foto verschijnt op 12 juli.

Titel: Het meisje op de foto | Auteur: Carina Bergfeldt | Omvang: ca. 288 pag. | Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0319-9 | Verschijnt: 12 juli 2016 | Ook leverbaar als e-book |

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag copyright vermelden: Andreas Bardell.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten