HET BLOED KRUIPT van Stuart Neville

Zinderende thriller voor de liefhebbers van IJstweeling

28 JULI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Stuart Neville is de veelbekroonde auteur van zes boeken. Zijn werk werd in Frankrijk onder meer bekroond met de prijs voor de beste vertaalde roman. HET BLOED KRUIPT vertelt het aangrijpende verhaal over de verknipte relatie tussen twee broers die beide betrokken waren bij de moord op hun stiefvader.

Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn stiefvader vermoord te hebben, ging er een schokgolf door het land.

DCI Serena Flanagan, toen een ambitieuze jonge rechercheur, nam Ciarans bekentenis af na dagenlang gewerkt te hebben aan het winnen van zijn vertrouwen. Hij is haar vriendelijkheid nooit vergeten – sterker nog, Flanagan is in de zeven jaar dat hij opgesloten heeft gezeten nooit helemaal uit zijn gedachten geweest.

Reclasseringsambtenaar Paula Cunningham, die nu belast is met de taak Ciaran weer te begeleiden bij zijn terugkeer in de maatschappij, vermoedt dat er meer achter de moordzaak zit dan de politie destijds heeft ontdekt. Ciarans bekentenis heeft zijn broer Thomas gered van een veel zwaardere straf, en Cunningham ziet dat Thomas nog steeds een onnatuurlijk overwicht heeft over zijn jongere broer.

Als ze met haar theorie naar DCI Flanagan stapt, begint het web van leugens rond de broers te ontrafelen, met mogelijk fatale gevolgen...

Het bloed kruipt verschijnt 13 september.

Titel: Het bloed kruipt | Auteur: Stuart Neville | Omvang: ca. 344 pag.| Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0720 3 | Verschijnt: 13 september 2016 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7495 9


Citaten
"Huiveringwekkend, maar ook gevoelig. Een gelaagd, meeslepend verhaal. " SUNDAY MIRROR
"Een zinderende, zeer aangrijpende psychologische thriller. " PUBLISHERS WEEKLY
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten