De spectaculairste thriller van 2016: ORPHAN X van Gregg Hurwitz

Voor de liefhebbers van IK BEN PELGRIM

20 JULI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
'ORPHAN X is een intelligente, stijlvolle, geavanceerde thriller. Uitmuntend qua plot, personages, spanning en vernieuwing.’ - THE WASHINGTON POST 'Lees dit boek. Je zult me er later voor bedanken.' - DAVID BALDACCI ORPHAN X is het eerste deel van een nieuwe, adembenemend spannende thrillerserie waarin Evan Smoak - alias de Nowhere Man - de hoofdrol speelt. Deze spectaculaire thriller is een top-10 besteller in Amerika, Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland en heeft al vele lovende recensies op zijn naam staan. ORPHAN X is verkocht aan 20 landen en wordt op internationaal niveau gezien als een van de thrillersensaties van 2016. De filmrechten zijn al in handen van Warner Bros. met Bradley Cooper als producer en hoofdrolspeler. ORPHAN X verschijnt op 27 september.

Over Orphan X

Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt…

Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste geheim agenten ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.

Over de auteur

Gregg Hurwitz is de auteur van vijftien thrillers. Zijn boeken werden genomineerd voor o.a. de CWA Ian Fleming Steel Dagger, en verschijnen in 22 talen. Daarnaast schrijft hij screenplays voor Disney, Paramount, Warners en MGM, alsmede strips voor Marvel (Wolverine, Punisher) en DC Comics (o.a. Batman). Hurwitz woont in Los Angeles.

Titel: Orphan X | Auteur: Gregg Hurwitz | Omvang: ca. 400 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0738-8 | Verschijnt: 27 september 2016 | Ook leverbaar als e-book |

Credits auteursfoto: Gary Fleder

Citaten
"Orphan X is de opwindendste thriller die ik heb gelezen sinds The Bourne Identity. " ROBERT CRAIS
"De meest fascinerende thriller die ik in lange tijd heb gelezen. " TESS GERRITSEN
"Briljant in alle opzichten. " LEE CHILD
"Mind blowing! De perfecte mix van Jason Bourne en Jack Reacher. " LISA GARDNER
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten