Het langverwachte derde deel: NACHTRIJDER van Alexandra Penrhyn Lowe

Spannende jeugdthriller van bekroonde NL YA-auteur

05 SEPTEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Van haar YA-serie De Laatste Wachter verschijnt nu het langverwachte derde deel, NACHTRIJDER. Sevenster, het eerste boek in de serie 'De Laatste Wachter', werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.

Met het openen van de Rode Poort heeft Eveline een vernietigende kracht losgelaten: een horde demonen – de Wilde Jacht – trekt over de aarde en zaait dood en verderf. Geen Wachter is meer veilig.

Verteerd door schuldgevoel zoekt Eveline samen met de overgebleven Wachters en Cleo naar een oplossing. Maar de Wilde Jacht wordt elke dag sterker en moordt doelgericht de laatst overgebleven Wachters uit.

Al is Eveline nu ingewijd als volwaardig Wachter en beschikt ze eindelijk over de dodelijke kracht om terug te vechten, alleen een levensgroot offer lijkt de demonen te kunnen stoppen, voordat de nacht voor altijd zal neerdalen over Evelines wereld.

Nachtrijder is het derde deel in de razendspannende jeugdserie De laatste Wachter.

Quotes uit de pers:

'Sevenster is een ontzettend spannend, goed geschreven boek, dat je in één ruk wilt uitlezen.' — Crimezone

Nachtrijder verschijnt 1 november 2016.

Titel: Nachtrijder | Auteur: Alexandra Penrhyn Lowe | Omvang: ca. 336 pag| Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0748-7 | Verschijnt: 1 november 2016 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 9,99 | ɪsʙɴ: 978-90-449-7523-9


Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten