Info
Amsterdam | Gepubliceerd op: 21 september 2016
Pitch
Zullen ze je vinden, Becca King? Achter het licht is het slotstuk van het YA-kwartet van Elizabeth George. Lees het vanaf 8 november! http://pr.co/p/002wx5
Samenvatting
De vrienden op Whidbey Island hebben het moeilijk. Seth probeert de situatie met opa Grand te stabiliseren. Derric heeft zijn zusje Rejoice gevonden. Maar niemand — Rejoice ook niet — weet dat ze zijn zus is. Jenn heeft een oogje op Cynthia, maar zal haar keus ooit geaccepteerd worden? En Becca, die zich sinds haar komst op het eiland onder een valse identiteit verschuilt, verbergt nog wel het grootste geheim van allemaal. Het laatste deel van de Fluistereiland-saga: ACHTER HET LICHT van Elizabeth George.
Details

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig…

Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen. Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar drugsgebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand – Rejoice inclusief – weet dat ze zijn zusje is.

Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razendspannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken – en sommige levens zullen voorgoed veranderen…

Over de auteur:

Elizabeth George is de bekroonde auteur van negentien thrillers in de Inspecteur Lynley-reeks en de 4-delige crossoverserie Het fluistereiland.

Achter het licht verschijnt 8 november 2016.

Titel: Achter het licht | Auteur: Elizabeth George | Omvang: 336 pag. | Prijs: €14,99 | ɪsʙɴ: 978-90-229-9983-7 | Verschijnt: 8 november 2016 | Ook leverbaar als e-book | ɪsʙɴ: 978-90-449-6140-9 | Prijs: € 9,99
Citaten
Toen ik er eenmaal in was begonnen, was er geen remmen meer aan. Ik moest het boek in één ruk uitlezen.

— Chicklit.nl over IK WEET WAT JE DENKT
Download PDF