In 2017 verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Paula Hawkins van HET MEISJE IN DE TREIN

A.W. Bruna Uitgevers kondigt IN HET WATER aan, de langverwachte nieuwe thriller van Paula Hawkins, auteur van de #1 bestseller en het wereldwijde fenomeen HET MEISJE IN DE TREIN.

29 NOVEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Op 2 mei 2017 keert bestsellerauteur Paula Hawkins terug met IN HET WATER: een verslavende psychologische thriller over de ongrijpbaarheid van de waarheid en over een familie die verdrinkt in haar geheimen.

Kijk uit voor stille wateren: je weet maar nooit wat zich in de diepte bevindt. In dezelfde, dwingende stijl als Het meisje in de trein, waarmee Paula Hawkins miljoenen lezers wereldwijd wist te raken, ontspint zich deze keer een verbluffend, gelaagd verhaal dat zich afspeelt in een klein stadje. Als een alleenstaande moeder en een tienermeisje enkele weken na elkaar dood uit de rivier gehaald worden, brengt het lopende onderzoek een moeras van geheimen aan het licht. Net als Het meisje in de trein stoelt ook In het water op een perfect inzicht in menselijke instincten en de schade die zij kunnen berokkenen.

Haar Amerikaanse redacteur, Sarah McGrath, zegt hierover: ‘In het water is een dwingende, verrassende en intens bevredigende leeservaring. Paula trekt haar lezers de intriges in, maar net als in haar vorige thriller is het moordmysterie een onderdeel van het geheel, een van de vele onderdelen waar de lezer zich in kan verliezen. Waar Het meisje in de trein voyeurisme en zelfinzicht verkende, onderzoekt In het water de bedrieglijkheid van herinneringen en de gevaarlijke greep die het verleden kan hebben op het heden en de toekomst.’

Paula’s Engelse redacteur, Sarah Adams, zegt: ‘Opnieuw verkent Paula de intrigerende dieptes van onze psychologie, om ons eraan te herinneren dat alles maar zelden is wat het lijkt – en moedigt ze ons aan om mee te speuren. In het water druipt van de verdenkingen en van de grimmige echo’s uit het verleden. Het biedt een dreigende, aangrijpende en zeer vervullende leeservaring, en het wist mij letterlijk van de eerste tot de laatste pagina te boeien. We zijn ontzettend blij dat we dit binnenkort kunnen delen met alle fans die er vol spanning naar uitkijken.’

Paula’s literair agent, Lizzy Kremer: ‘In het water is een ongelooflijk donker en treffend boek. Alleen Paula Hawkins had dit geschreven kunnen hebben. Het is een onwrikbaar en origineel boek dat leest als een geweldige thriller en als een prachtige roman.’

De uitgave van In het water zal worden ondersteund door een grootse multimedia-pr- marketingcampagne, en samenwerkingen met retailers.

Paula Hawkins is de auteur van de internationale bestseller Het meisje in de trein, waarvan wereldwijd meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht zijn sinds januari 2015. Het staat na 79 weken nog altijd hoog in de New York Times-bestsellerlijst, waarvan 3 maanden op #1, en is verfilmd met Emily Blunt in de hoofdrol.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten