WIEGELIED: de nieuwe topthriller van scandi-auteurs Cilla & Rolf Börjlind!

01 DECEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, onderzoekt de lugubere vondst van een lichaam met een doorgesneden keel. Het onderzoek wordt al snel een klopjacht in het criminele circuit van Boekarest, maar voor ze het weten zijn het Olivia en haar team die worden opgejaagd... Cilla en Rolf Börjlind verkochten meer dan 75.000 boeken en bewerkten het eerste en tweede deel van hun thrillerserie over Olivia Rönning en Tom Stilton tot een tv-serie.

In Småland wordt een graf ontdekt met daarin het lichaam van een jongen wiens keel is doorgesneden. Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, gaat naar de plaats delict om de moord te onderzoeken. In de buurt van het graf wordt een mes gevonden met een inscriptie die erop wijst dat de jongen het slachtoffer is van een Roemeense criminele organisatie.

Tom Stilton biedt zijn hulp aan bij het onderzoek en wordt samen met Olivia naar Boekarest gestuurd om te achterhalen wie de jongen en zijn moordenaars kunnen zijn. Ze komen een verdachte organisatie op het spoor. Hun onderzoek blijft echter niet onopgemerkt en algauw verkeren ze in levensgevaar.

Over de auteurs:

Cilla en Rolf Börjlind zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots, maatschappelijk engagement en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten. De Börjlinds zijn verantwoordelijk voor maar liefst 44 films voor bioscoop en tv, waaronder 26 Martin Beck-films. Ze schreven tevens de scenario’s voor diverse tv-series. Hun thrillerserie over Olivia Rönning en Tom Stilton verschijnt in dertig landen. Het eerste deel, Springvloed, bewerkten ze tot 10-delige tv-serie. Ze schrijven nu aan het tweede seizoen, gebaseerd op het boek De derde stem.

Wiegelied verschijnt 14 februari 2017.

Titel: Wiegelied | Auteurs: Cilla & Rolf Börjlind | Omvang: 368 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0783 8 | Verschijnt: 14 februari 2017 | E-book: 978 90 449 7556 7 | € 13,99 | Audioboek: 978 90 461 7088 5 | € 19,99

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag copyright vermelden: Mariel Kolmschot.

Citaten
"De eerste dreun delen ze uit op de eerste bladzijde en ze laten je op de laatste pagina volledig knock-out achter. En toch, heb je één keer een boek van Cilla & Rolf Börjlind gelezen dan ben je verkocht!" Lonneke Gielis, The Read Shop Hedel
"Cilla en Rolf Börjlind hebben weer een fraaie thriller afgeleverd, vol onverwachte wendingen en met een voorbeeldige plot, maar vooral met een aantal hoofdpersonen waar je niet gauw genoeg van krijgt. " Vrij Nederland over ZWARTE DAGERAAD
"Knap en origineel thrillerdebuut. " ZIN over SPRINGVLOED
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten