Intens ontroerende roman: KLEINE WONDEREN van Stephanie Knipper

Voor liefhebbers van Jojo Moyes en Kristin Hannah

05 DECEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
KLEINE WONDEREN gaat over de kracht van liefde. De onverbrekelijke band tussen moeder en dochter en tussen twee zussen, wat er ook is gebeurd in het verleden. Het is een roman over het belang van familie en over wat de mens kan opgeven om hun geliefden te beschermen.

Als opgroeiende zusjes waren Rose en Lily onafscheidelijk, maar in hun volwassen leven verwaterde het contact, omdat Lily niet kon omgaan met de veeleisende opvoeding van Rose' autistische dochter. Wanneer Rose ernstig ziek wordt, moet Lily terugkeren naar de bloemkwekerij van de familie en moet ze de angst die haar wegdreef onder ogen gaan zien.

Kleine wonderen is geschreven met veel gevoel en begrip voor wat het betekent om 'anders' te zijn. Het is een roman over het belang van familie en over de bergen die mensen kunnen verzetten om hun geliefden te beschermen.


Over de auteur
Stephanie Knipper groeide op in Kentucky, waar haar liefde voor lezen en natuur al jong begon. Ze studeerde Engelse literatuur en haalde haar Master Gardener. Kleine wonderen is Knippers debuutroman en is geïnspireerd door haar eerste dochter, Grace. Stephanie en haar man adopteerden Grace uit China, waarna zij een ernstige vorm van autisme bleek te hebben. Inmiddels telt het gezin zes kinderen, waarvan vijf geadopteerde kinderen met een beperking.

Kleine wonderen verschijnt 28 februari

Titel: Kleine wonderen | Auteur: Stephanie Knipper | Omvang: 320 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 90 229 6067 7| Verschijnt: 28 februari 2017 | Ook leverbaar als e-book | ɪsʙɴ: 978 90 449 7245 0 | Prijs: € 11,99

Citaten
"Een overtuigende, liefdevolle roman over familie en toewijding." New York Journal of Books
"Bedwelmend en prachtig geschreven" Kirkus Reviews
"De originele plot zal de lezers ademloos doen doorlezen." Publishers Weekly
"Een charmant debuut met aantrekkingskracht voor een groot publiek." Library Journal
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten