Nieuw in de Loriën-kronieken: IK BEN NUMMER VIER – OP LEVEN EN DOOD van Pittacus Lore

18 JANUARI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Er zijn al ruim 60.000 boeken van verkocht en het is ondertussen een waar fenomeen in de YA-community: de Loriën-kronieken. Op 25 april verschijnt een machtige apotheose: IK BEN NUMMER VIER – OP LEVEN EN DOOD van Pittacus Lore. Na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen – zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde – heeft hij niets meer te verliezen. Dan ontdekt hij dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is, waarmee hij zichzelf tot het ultieme wapen kan maken...

De Mogadoren hebben de Aarde veroverd. Hun ruimteslagschepen werpen hun schaduw over onze dichtstbevolkte steden en geen land ter wereld durft de strijd aan te gaan. De enigen die de Mogadoren nog in de weg staan zijn de Gardes, maar zonder een eigen leger zullen ze de strijd niet gaan winnen.


Nu vormen ze een team met de Amerikaanse krijgsmacht, maar dat is misschien niet genoeg. Wat de Gardes nodig hebben zijn versterkingen, en die hebben ze gevonden: tot hun verbazing blijken jongeren van over de hele wereld, zoals John Smiths boezemvriend Sam, Erfgaven te hebben ontwikkeld. En dus moeten John en de zijnen de vijand voor zijn, want anders zullen de Mogadoren deze begiftigde jongeren inlijven voor hun eigen, sinistere plan.


Maar na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen – zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde – rijst de vraag of hij nog meer mensenlevens in gevaar moet brengen. Niet alleen heeft hij niets meer te verliezen, maar hij heeft bovendien ontdekt dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is, waarmee hij zichzelf tot het ultieme wapen kan maken.

Ik ben Nummer Vier – op leven en dood verschijnt 25 april 2017.

Titel: Ik ben Nummer Vier – op leven en dood | Auteur: Pittacus Lore | Omvang: 320 pag. | Prijs: € 17,50 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0838-5 | Verschijnt: 25 april 2017 | E-book: 978-90-449-7601-4 | € 9,99 |

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten