Deon Meyer, auteur van het Spannende Boeken Weken-geschenk, komt met nieuwe thriller KOORTS

28 MAART 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Goed nieuws voor Deon Meyer-fans! Er verschijnen dit jaar twee boeken van de Zuid-Afrikaanse auteur. Op 23 mei verschijnt zijn nieuwe thriller KOORTS. Daarnaast heeft Meyer DE VROUW IN DE BLAUWE MANTEL geschreven, het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken 2017. De auteur brengt een bezoek aan Nederland tijdens deze weken en hij is beschikbaar voor interviews van 9 t/m 25 juni 2017.

Over Koorts:

Ik wil je vertellen over de moord op mijn vader.

Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika – en de rest van de wereld – van een allesverwoestend virus. Willem wil hun leven weer opbouwen bij de stuwdam bij Vanderkloof, vanwege de beschutte ligging en de mogelijkheid om elektriciteit op te wekken. Alleen is Vanderkloof niet helemaal verlaten. Een groepje uitschot gebruikt het plaatsje als uitvalsbasis, en houdt een vrouw gevangen. Ze hadden door kunnen rijden, maar zo zit Willem niet in elkaar. Wanneer het tot een schietpartij komt, blijkt niet Willem, maar de dertienjarige Nico het koelbloedigst.

Als Nico jaren later zijn memoires schrijft en terugkijkt op zijn leven, lezen we over de momenten waarop zijn hart werd gebroken, zijn loyaliteiten op de proef werden gesteld en over zijn pijnlijkste herinnering: de moord op zijn vader.

Over Deon Meyer
Deon Meyer is de internationale bestsellerauteur van elf misdaadromans met Zuid-Afrika als decor. Zijn boeken hebben veel internationale prijzen ontvangen, in onder meer Duitsland, Frankrijk en Zweden, en zijn in 27 talen vertaald. In 2012 werd zijn thriller 13 uur door de Vrij Nederland Detective & Thrillergids uitgeroepen tot Thriller van het Jaar, wat Meyers grote doorbraak in Nederland en Vlaanderen betekende.

Koorts verschijnt 23 mei 2017.

Titel: Koorts | Auteur: Deon Meyer | Omvang: 544 pag. | Prijs: € 22,50 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0826 2 | Verschijnt: 23 mei 2017 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 17,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7588 8 | Ook leverbaar als audioboek | Prijs: € 22,50 | ɪsʙɴ: 978 90 461 7091 5

Citaten
"Het is onmogelijk om de afgezaagde term ‘krachttoer’ niet voor dit boek te gebruiken." Rapport
"Zet je schrap voor de wildste rit van je leven én voor een grote teleurstelling: dat dit boek tot een einde komt." Huisgenoot.com
"Dit is grote literatuur." De Standaard over ICARUS
"Meyer is een rasentertainer die zijn lezers trakteert op snel detectivewerk, spannende achtervolgingen en tegelijk op zeer menselijke personages." Elsevier over 7 DAGEN
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten