ALLES TUSSEN ONS: het ultieme feelgoodverhaal

Als je kon kiezen, had je sommige dingen in je leven dan anders gedaan?

08 FEBRUARI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Eve en Lily hebben elkaar zeventien jaar lang niet meer gesproken, en dat terwijl ze vroeger beste vriendinnen waren. Wanneer Eve een ongeluk krijgt komt daar verandering in. Ze belandt in het ziekenhuis waar Lily als verpleegster werkt. De oude vriendinnen spreken de ruzie die ze jaren geleden hadden uit en ze groeien steeds dichter naar elkaar toe. Ze weten alleen nog niet dat hun vriendschap bedreigd wordt door iets wat grote gevolgen heeft voor de toekomst.

Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is. Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden – en heden – onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst.

Het ongeluk van Eve biedt hun allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat...

Over de auteur
De Ierse schrijfster Anna McPartlin (Dublin, 1972) heeft na een veelbewogen jeugd (ze verloor beide ouders op jonge leeftijd, kwam zelf bijna om bij een auto-ongeluk en verloor haar beste vriendin aan zelfmoord) marketing gestudeerd en daarna een aantal jaren als stand-upcomedian opgetreden. Inmiddels heeft ze een succesvolle carrière als auteur opgebouwd en schreef, naast diverse scenario’s voor film en televisie, zes romans. De negen dagen van Rabbit Hayes was haar eerste roman die in het Nederlands verscheen.

Alles tussen ons verschijnt 9 mei 2017.

Titel: Alles tussen ons | Auteur: Anna McPartlin | Omvang: ca. 416 pag. | Prijs: €17,50 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0836-1 | Verschijnt: 9 mei 2017 | E-book: 978-90-449-7598-7 | Prijs: € 13,99 | Audioboek: 978-90-461-7118-9 | Prijs: € 17,50 |

Citaten
"Door Anna McPartlin geloof ik in de mogelijkheid van nog lang en gelukkig." Ireland on Sunday
"McPartlin schrijft invoelend, schurend, warm, echt en hoopvol." Marian Keyes
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten