DE NERGENSMAN van Gregg Hurwitz: het spannende vervolg op ORPHAN X!

Voor fans van Jack Reacher en Jason Bourne

21 MAART 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Evan Smoak groeide op als Orphan X in een topsecret trainingsregime van geheim agenten. Al snel verlaat hij echter dit pad en begint hij met het helpen van mensen in extreme nood. Hij wordt de 'Nergensman'. Maar als Evan zelf in een uiterst benarde situatie belandt draaien de rollen onverwacht om... DE NERGENSMAN, in Groot Brittannië al op #1, verschijnt op 30 mei 2017.

Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘Nergensman’ genoemd en helpt hij diegenen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar op een dag is het Evan zelf die hulp nodig heeft. Hij wordt in een hinderlaag gelokt, verdoofd en weggevoerd. Wanneer hij bijkomt, zit hij opgesloten in een kamer, zonder enig idee te hebben van waar hij is en wie hem gevangen heeft genomen. Om te weten te komen wat er is gebeurd, moet hij slimmer, sneller en sterker zijn dan zijn tegenstanders.

Gregg Hurwitz is de bestsellerauteur van zestien thrillers. Zijn boeken werden genomineerd voor onder andere de CWA Ian Fleming Steel Dagger, en verschijnen in 22 talen. Deel 3 van deze serie verschijnt januari 2018 en de filmrechten zijn ondertussen gekocht door Warner Bros voor Bradley Cooper (American Sniper). Orphan X won in 2016 de Crimson Scribe Award. Naast zijn succesvolle thrillers schrijft Hurwitz screenplays en graphic novels (waaronder Batman).

De Nergensman verschijnt op 30 mei 2017.

Titel: De Nergensman | Auteur: Gregg Hurwitz | Omvang: ca. 352 pag. | Prijs: €19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0868-2 | Verschijnt: 30 mei 2017 | Ook als epub en audioboek verkrijgbaar

NB. Bij gebruik van de auteurs- en coverfoto graag copyright vermelden: Gary Fleder.

Citaten
"Intelligent, beklemmend en huiveringwekkend realistisch tot in de kleinste bloederige details. Kom maar op met dat vervolg!" DE TELEGRAAF OVER ORPHAN X
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten