Info
Amsterdam | Gepubliceerd op: 4 april 2017
Pitch
Belinda Bauer kruipt opnieuw onder de huid van haar personages. Haar nieuwe literaire thriller 'De schitterende doden' verschijnt op 23 mei 2017! http://pr.co/p/0033v7
Samenvatting
Schrijfster Belinda Bauer is terug: en hoe! Met de huiveringwekkende thriller DE SCHITTERENDE DODEN weet ze te imponeren en laat ze haar lezers vanaf de eerste, bloedstollende scène sidderen van spanning. De lovende recensies in de Engelse media liegen er niet om: dit wordt haar definitieve doorbraak. Wanneer een seriemoordenaar de publiciteit opzoekt, komt hij in contact met misdaadverslaggever Eve Singer. De moordenaar raakt meer en meer geobsedeerd door haar. Verschijnt op 23 mei.
Details

Hij zou haar kunnen doden. Zij zou het kunnen toelaten.

Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen. De moordenaar is ook op zoek naar de dood, om aan iedereen de schoonheid van het sterven te laten zien. Hij kondigt zijn macabere optredens van tevoren aan en zorgt ervoor dat deze voor iedereen te zien zijn. Wanneer de moordenaar contact opneemt met Eve, grijpt ze deze kans om als eerste de moorden te verslaan met beide handen aan.

'Haar thrillers zijn schaamteloos verslavend.' – Sophie Hannah

'Een geweldig verteller met oog voor detail.' – Trouw

'Tegelijk prachtig en schokkend.' – De Standaard

'Die Belinda Bauer moeten we in de gaten houden.' – Libelle

Over de auteur:
Belinda Bauer groeide op in Engeland en Zuid-Afrika. Ze studeerde journalistiek en werkte vervolgens zeven jaar als verslaggeefster. Ze debuteerde als thrillerschrijver in 2010 met Rusteloos land – het eerste deel van de Exmoor-trilogie – en won daarmee de prestigieuze CWA Gold Dagger Award. De veelgeprezen volgende twee delen, Opgesloten en Verdiende loon, verschenen in de jaren daarna. Hierop volgde de standalone thriller Wat dood is, waarmee Bauer de Theakston’s Old Peculier Crime Novel of the Year Award won.

De schitterende doden verschijnt 23 mei 2017.

Titel: De schitterende doden | Auteur: Belinda Bauer | Omvang: ca. 320 pagina's | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0763 0 | Verschijnt: 23 mei 2017 | E-book: 978 90 449 7536 9 | Prijs: € 13,99 | Audioboek: 978 90 461 7087 8 | Prijs: € 19,99

Citaten
Angstaanjagend, knap en bij vlagen echt zeer ontroerend.

— The Guardian
De klassieke seriemoordenaar-thriller in een fantastisch nieuw jasje.

— The Sunday Mirror
Belinda Bauer is de enige en echte erfgename van de grote Ruth Rendell.

— Mail On Sunday
Verontrustend en beangstigend, op een afwijkende en originele manier.

— The Times
Download PDF