Bedrog, overspel en moord in het chique Aerdenhout; EN NU IK! Het debuut van schrijversechtpaar Peter Römer en Annet Hock

Een literaire thriller voor de liefhebbers van Saskia Noort en Herman Koch

30 MAART 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Peter Römer, acteur, regisseur en bekend van de BAANTJER-reeks, en zijn vrouw Annet Hock hebben samen een bijzonder originele thriller geschreven. Het debuut van dit kersverse schrijversechtpaar zit vol bedrog, intriges en zelfs moord. Met veel humor en een scherpe pen zet het echtpaar Römer-Hock het chique Aerdenhout met haar inwoners treffend neer. EN NU IK! verschijnt op 30 mei.

'De meesten van ons maken het mee, de dag waarop de kinderen je niet meer zo nodig hebben, steeds meer hun eigen gang gaan. Of het huis verlaten om hun eigen leven op te bouwen. Zonder jou. Die hele geoliede machine die het gezin jarenlang is geweest draait ineens alleen maar voor twee mensen die het gezin ooit hebben gesticht. En dan? Hoe ga je dan verder?'Annet Hock en Peter Römer over wat hen onder andere heeft geïnspireerd om En nu ik! te schrijven.

Over En nu ik!
Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien Verschuur en haar gezin. Haar beide kinderen zijn klaar om hun vleugels uit te slaan. Piens yogastudio is sinds de recente opening een succes. En het nieuwe project van haar man Johan lijkt een eerdere, mislukte investering voldoende te compenseren.

De plotselinge terugkeer naar Aerdenhout van Edmond Pieket, een oude bekende, zorgt echter voor grote onrust. In de weken die volgen stapelen de problemen zich op. Leugens en bedrog maken van vroegere vrienden vijanden. Piens zorgvuldig opgebouwde wereld wordt bedreigd. En wanneer iedereen om haar heen er een eigen agenda op na blijkt te houden... wie kan ze dan nog vertrouwen?

Over de auteurs
Annet Hock (1960) en Peter Römer (1952) zijn al meer dan dertig jaar getrouwd en hebben samen vier kinderen grootgebracht. Beiden kennen het plezier en de drukte van een groot gezin in combinatie met eigen ambities en verlangens. Annet werkt sinds 1998 als zelfstandig trainer/coach in haar eigen bedrijf. Peter is acteur, regisseur en schrijver op het gebied van radio, televisie en het toneel. En nu ik! is hun eerste boek samen.

Titel: En nu ik! | Auteur: Peter Römer en Annet Hock | Omvang: ca. 312 pagina's | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0869 9 | Verschijnt: 30 mei 2017 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 11,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7632 8 | Ook leverbaar als audioboek | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 90 461 7126 4

NB. Graag bij gebruik van de auteursfoto voor de copyright fotograaf Mark Uyl vermelden.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten