Info
Amsterdam | Gepubliceerd op: 8 mei 2017
Pitch
Theo Boone is terug! Het langverwachte vijfde deel van John Grishams jeugdthrillerreeks De voortvluchtige verschijnt 4 juli 2017. http://pr.co/p/0037fs
Samenvatting
John Grisham is een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. Zijn boeken zijn in veertig talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 300 miljoen exemplaren van verkocht.

DE VOORTVLUCHTIGE is het vijfde deel in zijn jeugdthrillerreeks over Theo Boone. Het bevat alle elementen die een Grisham-thriller zo lekker maken.

Wanneer Theo Boone zijn oude, voortvluchtige vijand tegenkomt, komt hij snel in actie. Maar niet zonder gevaar voor eigen leven. Ontdek vanaf 4 juli hoe dit spannende verhaal afloopt.
Details

Een ontsnapte moordenaar.
Een levensgevaarlijke opdracht.
Een nieuwe zaak voor Theo Boone.

Tijdens een excursie naar Washington D.C. ziet Theo een bekend gezicht in de metro: dat van zijn oude vijand Pete Duffy, een veroordeelde moordenaar die ontsnapte en nooit meer werd gezien.

Dankzij snel denkwerk van Theo wordt Duffy opgepakt en teruggebracht naar Strattenburg om terecht te staan. Nu Duffy weet wie Theo is, verkeert die in groot gevaar. Maar zelfs nu zijn leven op het spel staat, zet Theo alles op alles om de moordenaar te laten boeten voor zijn daden.

Over de auteur
John Grishams carrière als schrijver begon toen hij op een dag in de rechtbank het schokkende relaas hoorde van een twaalfjarig meisje dat was verkracht. Het zette hem aan tot het schrijven van een thriller, De jury. In de daaropvolgende decennia is John Grisham uitgegroeid tot een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. Hij heeft meer dan dertig boeken geschreven, waarvan er vele werden verfilmd.

De voortvluchtige verschijnt 4 juli 2017.

Titel: De voortvluchtige | Auteur: John Grisham | Omvang: ca. 240 pagina's | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0886 6 | Verschijnt: 4 juli 2017 | E-book: 978 90 449 7639 7 | Prijs: € 9,99

NB: graag bij gebruik van de auteursfoto fotograaf Daniel Mayer / Agentur Focus vermelden.

Citaten
Een klassieke Grisham.

— THE LOS ANGELES TIMES
[...] En al is het een jeugdthriller, ook ouderen zullen het boek met veel plezier lezen.

— REFORMATORISCH DAGBLAD over DE BELOFTE
Boeiend… Ik zou dit boek aanraden aan iedereen die van een goed mysterie houdt. Ik denk dat iedereen enthousiast zou zijn over Theo Boone.

— SCHOLASTIC NEWS over DE ONTVOERING
De hedendaagse literatuur voor jonge lezers heeft haar eigen helden: Harry Potter, Percy Jackson, Artemis Fowl. Maak plaats voor deze nieuwe held.

— USA TODAY over DE ONTVOERING
Video's
Download PDF