TOM CLANCY PLICHT EN EER: een nieuw deel in een van de beste actiethriller series van de afgelopen decennia!

02 AUGUSTUS 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
In het bloedstollende TOM CLANCY PLICHT EN EER van Grant Blackwood heeft iemand het op het leven van Jack Ryan jr. voorzien. De politie denkt dat Jack het slachtoffer is geworden van een doodgewone beroving, maar hij weet wel beter. Hij wist dat hij met een beroepsmoordenaar te maken had toen hij hem doodde... TOM CLANCY PLICHT EN EER verschijnt op 3 oktober 2017.

Omdat Jack uit de Campus is gezet, de geheime dienst die door zijn vader is opgericht, staat hij er helemaal alleen voor. In het diepste geheim zet hij de tegenaanval in. Zijn tegenstander: een wereldwijd gerespecteerde filantroop en mensenrechtenadvocaat. Langzaam maar zeker achterhaalt Jack de gruwelijke waarheid over een langlopende terreurcampagne die al duizenden levens heeft gekost…

Grant Blackwood is de auteur van de Brigg Tanner-thrillerreeks en de co-auteur, samen met Clive Cussler, van de Fargo-reeks. Samen met Tom Clancy schreef hij Op leven en dood en in 2016 verscheen van zijn hand Tom Clancy Onder vuur. Voordat hij zich toelegde op het schrijven van thrillers diende Blackwood bij de Amerikaanse marine. Als Operations Specialist en Pilot Rescue Swimmer bracht hij drie jaar door aan boord van een geleide wapenfregat.

Tom Clancy Plicht en eer verschijnt op 3 oktober 2017.

Titel: Tom Clancy Plicht en eer | Auteur: Grant Blackwood | Omvang: 400 pag. | Prijs: € 21,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0914-6 | Verschijnt: 3 oktober 2017 | Ook leverbaar als e-book en audioboek |Citaten
"Non-stop actie, goed amusement en heel erg actueel […] Clancy heerst nog altijd." THE WASHINGTON POST
"Opwindend, verhelderend en een ware pageturner." LOS ANGELES DAILY NEWS
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten