Waag jij je aan de retespannende, nieuwe thriller van bestsellerauteur Andy McNab: IN DE VUURLINIE?

De legendarische Nick Stone is terug!

09 OKTOBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Als criminele tiener rebelleerde hij al tegen de maatschappij; als jonge soldaat voerde hij in de straten en op het platteland van South Armagh strijd tegen de IRA; en als lid van de SAS bevond hij zich negen jaar lang op vijf continenten in het centrum van verschillende geheime operaties. Andy McNab is na zijn militaire carrière de auteur geworden van drie non-fictiebestsellers, waaronder BRAVO TWO ZERO − het best verkochte Britse boek over de militaire geschiedenis − maar ook van de Nick Stone- en Tom Buckingham-thrillers. IN DE VUURLINIE, de nieuwe Nick Stone, verschijnt op 14 november 2017.

Nick Stone zit zonder geld. Wanneer het hoofd van een geheime eenheid binnen de CIA hem een klus aanbiedt die hem in één klap van zijn financiële zorgen zal verlossen, hapt hij dan ook meteen toe. Samen met drie oude kameraden reist hij af naar Estland voor een simpele missie: het ontvoeren van een jonge hacker. Maar heel snel lopen de zaken volledig uit de hand en Stone beseft dat het team midden in een complot is terechtgekomen om de NAVO te destabiliseren. Een complot dat duizenden onschuldige levens zal kosten…

Over de auteur:

Vanaf de dag waarop hij in een boodschappentasje op de trap van het Guy’s Hospital in Londen werd gevonden, heeft Andy McNab een uitzonderlijk leven geleid. Tijdens de Golfoorlog leidde hij Bravo Two Zero, een eenheid die volgens zijn bevelvoerend officier ‘voor altijd deel zal uitmaken van de geschiedenis van het regiment’. Tijdens zijn militaire carrière werd hem zowel de Distinguished Conduct Medal (DCM) als de Military Medal (MM) toegekend, wat hem toen hij de SAS uiteindelijk verliet de hoogst onderscheiden soldaat van het Britse leger maakte.

Dankzij deze kennis en ervaring werd Andy McNab daarna een van de best verkochte thrillerauteurs ter wereld.

Over de voorlezer:

Het luisterboek van In de vuurlinie wordt voorgelezen door Roel Fooij. Roel is begonnen als acteur in diverse tv-serie’s zoals onderweg naar Morgen en GTST. Hij is als A-stem al ruim 15 jaar werkzaam voor o.a. radio- en tv commercials, documentaires, cartoons en hoorspelen (o.a Liberation Route). Ook is hij voice-over voor tv-programma’s en werkt hij als stem en presentatiecoach.

In de vuurlinie verschijnt op 14 november 2017.

Titel: In de vuurlinie | Auteur: Andy McNab | Omvang: 336 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0919-1 | Verschijnt: 14 november 2017 | Ook leverbaar als e-book | ɪsʙɴ: 978-90-449-7660-1 | Prijs: € 14,99 | Ook leverbaar als luisterboek | ɪsʙɴ: 978-90-461-7144-8| Prijs: € 16,99 | Voorgelezen door: Roel Fooij

Citaten
"De beste actiefilms in boekvorm." FHM
"McNabs stijl is beeldend en de actie blijft luchtig door geestige intermezzo’s." ALGEMEEN DAGBLAD
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten