Nieuwe thriller van David Baldacci

Eindspel, het vijfde deel in de Will Robie & Jessica Reel-reeks

17 OKTOBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
David Baldacci heeft alweer het vijfde deel geschreven van de Will Robbie & Jessica Reelreeks. Van de eerste vier delen van de serie zijn inmiddels 250.000 exemplaren verkocht. EINDSPEL verschijnt 14 november 2017.

Will Robie’s baas, codenaam Blauwe Man, wordt vermist. Sinds hij op vakantie is gegaan in een afgelegen streek in de staat Colorado, heeft niemand hem meer gezien of iets van hem gehoord. Samen met zijn vaste partner Jessica Reel gaat Robie op onderzoek uit en komt terecht in een plattelandsstadje met talloze problemen: een reeks moorden, aan drugs gerelateerde criminaliteit en geweld van een groep blanke racisten. Of de verdwijning van Blauwe Man met een van deze zaken te maken heeft, is echter onduidelijk. En langzaam maar zeker dringt tot Robie en Reel door dat ze van geluk mogen spreken als ze het er levend van afbrengen. Met of zonder Blauwe Man…

Over de auteur
David Baldacci is de auteur van meer dan 30 thrillers, romans en jeugdboeken. Zijn werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 110 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al sinds jaar en dag tegen analfabetisme.

Eindspel verschijnt 14 november 2017.

Tegelijkertijd verschijnt het luisterboek en dat wordt voorgelezen door Roel Fooij. Roel is begonnen als acteur in diverse tv-series zoals Onderweg naar Morgen en GTST. Hij is als A-stem al ruim 15 jaar werkzaam voor o.a. radio- en tv-commercials, documentaires, cartoons en hoorspelen (o.a Liberation Route). Ook is hij voice-over voor tv-programma’s en werkt hij als stem- en presentatiecoach.

Titel: Eindspel | Auteur: David Baldacci | Omvang: ca. 400 pag. | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0756 2 | Verschijnt: 14 november 2017 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978 90 449 7530 7

Citaten
"Lekker leesvoer voor op vakantie." DE LIMBURGER over NIEMANDSLAND
"Entertainment op hoog niveau. " HEBBAN.NL
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten