VLAM EN AS: de adembenemende finale van de Fire Sermon-trilogie!

01 NOVEMBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
In een wereld, vierhonderd jaar na nu, worden alleen nog maar tweelingen geboren. De ene helft superieur en wreed, de andere helft ondergeschikt en vredelievend – Alfa’s en Omega’s. In het adembenemende slotstuk van de Fire Sermon-trilogie nemen drie Omega's het op tegen het wrede regime van de Alfa's. De rechten van de Fire Sermon-trilogie zijn aan meer dan twintig landen verkocht en DreamWorks heeft de filmrechten verkregen. VLAM EN AS verschijnt op 16 januari 2018.

Cass, Piper en Zoe voeren een race tegen de klok om te voorkomen dat de Alfa’s hun enige kans op redding saboteren. In een bloedstollende strijd stellen de Omega’s hun leven in de waagschaal om het wrede regime van de Alfa’s omver te werpen. Cass voelt zich verscheurd tussen haar wens voor een vreedzame, rechtvaardige wereld en haar loyaliteitsgevoel voor haar tweelingbroer Zach, haar aartsvijand.

Francesca Haig is romanschrijver, dichter en academicus. Ze behaalde haar doctorstitel aan de universiteit van Melbourne en is gastschrijver aan de universiteit van Chester, waar ze als spreker en programmaleider creatief schrijven werkzaam was. Haar poëzie en proza zijn in zowel Australië als Engeland in tal van literaire tijdschriften en anthologieën gepubliceerd, en ze heeft met haar werk diverse prijzen in de wacht gesleept.

Vlam en as verschijnt op 16 januari 2018.

Titel: Vlam en as | Auteur: Francesca Haig | Omvang: ca. 352 pagina's | Prijs: € 14,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0479-0 | Verschijnt: 16 januari 2018 | Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 9,99 | ɪsʙɴ: 978-90-449-7268-9

Citaten
"Haigs proza is prachtig en meeslepend, vooral als ze het desolate landschap van de door haar gecreëerde wereld beschrijft." Booklist, starred review over VUURPREEK
"Houdt ons een spiegel voor ten aanzien van onze obsessie met perfectie." The Guardian over VUURPREEK
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten