262818 gard sveen 7720fb large 1509353065

Het derde deel van de spannende Scandiserie van Gard Sveen: DANSEN MET DE DUIVEL

Voor de liefhebbers van Jens Lapidus en Lars Kepler: een Scandithriller van topkwaliteit.

Gard Sveen die zowel de Gouden Revolver als de Glazen Sleutel won voor zijn debuut komt nu eindelijk uit met het derde deel van zijn spannende Scandiserie. De Noorse auteur zet ook deze keer weer een spannend en intelligent verhaal over Tommy Bergmann neer.

Wanneer nét na de verdwijning van de dertienjarige Amanda het verkoolde lichaam van seriemoordenaar Jon-Olav Farberg wordt gevonden, is Tommy Bergmann de enige die gelooft dat hij nog leeft. Hij wordt op non-actief gesteld door de leiding van de Oslose recherche, dus is gedwongen alleen op onderzoek uit te gaan.

Alle aanwijzingen leiden naar Litouwen en een sekte aldaar, wier leden geloven dat een moordenaar gered kan worden door een jong meisje te verminken. Een meisje als Amanda. Dan wordt Susanne Bech, Bergmanns partner, naar een hotelkamer gelokt. Op de badkamer staat met lippenstift een boodschap geschreven: Zij zal hem verlossen.

Dansen met de duivel is de huiveringwekkende derde thriller in de reeks over Tommy Bergmann.

Gard Sveen (1969) werkt als senior-adviseur aan het Noorse ministerie van Defensie. Zijn debuut werd lovend ontvangen en bestempeld als de beste Scandinavische thriller.

Dansen met de duivel verschijnt op 16 januari 2018.

Titel: Dansen met de duivel | Auteur: Gard Sveen | Omvang: ca. 320 pagina's | Prijs: € 19,99 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0920 7 | Verschijnt: 16 januari 2018 | E-book: 978 90 449 7661 8 | Prijs: € 13,99 | Audioboek: 978 90 461 7145 5 | Prijs: € 16,99

Links

Quotes

'Sveen weeft beide plotten vaardig door elkaar heen en weet de spanning tot het einde toe te bewaren.'

Leidsch Dagblad

'Is de beste thriller van dit jaar al geschreven? Ongelooflijk goed, deze thriller van Gard Sveen'

Trouw

'Bijna gekmakend goede thriller.'

Trouw

‘Als Gard Sveen in staat is om nog zo'n ingenieuze plot te bedenken, wordt het een hele grote in de thrillerwereld.'

Knack

‘Gard Sveen, 10 punten uit 10.’

Romerikes Blad

Images

Spokespeople

Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten