Na succes van NACHTZWEMMEN komt Lucy Clarke met haar tweede spannende roman

ADEMHALEN is een aangrijpend en spannend verhaal

06 JUNI 2014, UTRECHT
Samenvatting
Na het succes van NACHTZWEMMEN komt Lucy Clarke met haar tweede spannende roman. ADEMHALEN is een aangrijpend en spannend verhaal over verdriet, identiteit en de kracht van liefde. Lucy Clarke weet emoties helder en treffend te beschrijven. Clarke studeerde Engelse literatuur en heeft tijdens haar vele reizen dagboeken bijgehouden. En dat merk je in haar boeken, je reist met haar mee.

Ze zijn pas twee jaar samen als Jackson door een fataal ongeluk uit Eva’s leven wordt gerukt. Om meer over zijn verleden te weten te komen en zijn familie voor het eerst te ontmoeten, reist zij af naar Australië.

Saul, Jacksons broer, lijkt Eva in het begin liever weer snel te zien vertrekken. Toch groeien ze in hun gezamenlijke verdriet en boosheid naar elkaar toe. Hij leert Eva duiken, waardoor ze alle ellende van zich af kan zetten. Tegelijkertijd begint het beeld dat Eva van haar man had, langzaam af te brokkelen omdat ze achter steeds meer leugens komt die hij haar heeft verteld.

Wie was de man met wie ze getrouwd was? En waarom zou hij haar dit aandoen?

Ademhalen verschijnt 9 september 2014.

Citaten
"Dit boek maakt bij ons de backpackkriebels goed los. " Viva over NACHTZWEMMEN
"Wat je raakt is de complexe relatie tussen de zusjes, de liefde en de haat die nergens zo dicht bij elkaar liggen als binnen familierelaties. " Trouw over NACHTZWEMMEN
"Deze roman is een klein pareltje, waarin heel duidelijk naar voren komt dat niets is wat het lijkt. " Leesfanaten.nl over NACHTZWEMMEN
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over A.W. Bruna Fictie

A.W. Bruna Uitgevers is een van de grootste algemene boekenuitgeverijen van Nederland. Sterke titels voor een breed publiek. Auteurs die door A.W. Bruna Fictie worden uitgegeven zijn onder meer Paula Hawkins, John Grisham, David Baldacci, Elizabeth George, Suzanne Vermeer, Deon Meyer en Jens Lapidus.

Klik hier voor de laatste aanbiedingsbrochures.

berichten